2007 Vemdalen


Två glada gutter på väg mot Vemdalen för världens bästa fiskevecka.
Peter Harre och Gunnar Röding ingen monkey buisness här inte.Å, här är bröderna Monkey eller är det bröderna skallePär.Jösses! vilken tur att vi inte kom 10 minuter tidigare då hade tankbilen fått fler plåtskador, för vi är tuffa killar.Nämen tjena Scoobidoo. Tur han var koppla.Då var vi på plats i stugan i Vemdalsskalet.Sicken jäkla tur att flugorna kom med, frågan är bara vad faan är det för fisk som vill ha dessa märkliga ting.Direkt från Brokeback Mountain inspelningen.Nu snackar vi om att bo mitt i naturen.Tro det eller ej men Mr Harr var hemma och fick från nu invänta en grillning mot kvällen.Spana regnbågen, nu pratar vi vacker vy eller hur.Snacka goa gubbar. I mitten är det "grannen" från Beck filmerna. Kanske dyker han upp längre ner igen. "Grannen" kan han fiska? Nej det kan han inte, men fisk får han tamej faan ändå.Fotokonst eller är det modellen som skymtar som gör bilden?I brist på kärlek får man ta vad man får, eller hur Lasse Lax. Hur desperat får man bli?Nej vänta nu, vad är detta? Barnförbjudet!!! Byt bilde nuuuuuu.
Ja, se nu hur det går när man är för intim med en fisk. Skäms på dig Laxen.
Shit!! Vadå djup vadning, tur man kan simma.Mörker skrämmer inte Män I Vadare.Gôtt gubbar, då var kvällsmaten räddad. Harr, knäckebröd och öl. nammnamm.Foliegrillad Harr. Behöver ingen mer presentation.En bild säger mer än tusen ord.Fatta att vi sket på oss när vi träffade denna gosse på 10m avstånd.
Trots att han hade massor av flugor runt nosen å var det ingen vi bundit.Grillkorv och öl, jag då är Gunnar Röding säkert på plats.Snart är kaffet klart och det är en njutning med en kopp i lugn och ro.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0