2008 första resan


Då var framme en underbar vårdag i maj.
Vädret denna resa var fantastikst men resten var helt sjukt, kolla bilderna så förstår ni.Bröderna Bäver.Det är ingen risk vi får spö. Fattar ni??? Får spö...... hahhahhahahah.
Vi var alla packade, hmmmDenna kille hade väntat länge på att få fisk.Vårflod, vad faaan gör vi här?Helt sjukt, var enda litet vattenflöde ser ut som värsta flodorkanen.
Vi får försöka hitta en tjärn någonstans.Vad hände med vägen, vem snodde den. Detta var början på 6 timmars slit.Fattar ni vad hur vi satt fast, helt sjukt å dessutom med en 4x4 Volvo XC90.Vi grävde och vi grävde. Helt meningslöst arbete med bara händer och plankor.Med hjälp av Linsells egen Crocodile Dundee blev vi räddade ur avgrunden. Fast det var nära han fastnade med sin Cheva Pickup i samma hål.Ur hålet in i tvätten. Efter 2 timmars plockande av småsten i hjulhus, i fälgen och runt bromsar med piang samt nermontering av samtliga hjul blev bilen åter körbar.
En helt galen fiskedag, för detta var faktiskt en fiskedag fast utan fiske, fast vadarna var på.Trodde ni det var över. Glöööööm det. Detta var dag två och nu var bilen utan batterikraft.
Inte konstigt att folk super till.Vad gjorde man utan goda grannar. Snabb utryckning från Sveg räddade dagen.Jaha! Å vad har vi vattnet nu då. Kan man ta tåget tror ni. Nej nu jäklar ska vi fiska.En fantastisk bild av en kämpande Claes Öring.
Tro mig men bortom gräset vilar en spegelblank tjärn i Ytterhogdal full med fisk, sas det.Sa jag att det var spegelblankt.Men humöret var det inget fel på. Det är aldrig sura miner hos en Man i Vadare.Sa jag inte att vi var lycklig så säger jag det nu. Ser vad lyckliga Gunnar Röding och Classe Öring är.
Men så ser ni inte var dom har händer heller........mmmmm.I brist på fisk så slog Lasse Lax ihjäl en ren i ren desperation.Kan man skjuta ihjäl fisk eller.Claes hoppa i nu bland oss andra grabbar och ha det lite kosi.
Du kan få smaka på min cigarr!!!Det var som vanligt grillkorv och grillat fläsk på menyn.Den björnen kommer alltid att ångra sig att han mötte Harren.Kan en skallig bli mer skalligVad hände här då. Har vi fått en dåre bland oss.Är alla galningar samlade här?????Fattar ni!!!! Alla är vi galna som små tokar.
Män i Vadare årgång 2008.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0