Bilder att begrunda


Att ha trekant med en roddbåt kan vara hur kul som helst.......hmm.Kan någon fatta varför inte Micke "Bagarn" blev flugfiskare??Här kommer det att växa bra.Konsten att koppla av i naturen.Björnar äter lingon, så varför jagar han då oss?????Vi gå över dagsstänkta berg, falleraSnygg swing Lasse Lax.Har någon någonsin sett en snyggare Lax.En självklar fiskebild.Bra Classe, en riktig baddare.Svegs sjön som en spegel.Humle och Dumle.Klövsjö skidanläggning. Vad har detta nu med flugfiske att göra???
Inte ett skit! hahhahhahaaa!!!Vår guide Per-Harald.


Vackert så man nästan blir religös.
Fire in the hole!Obduktion. Det gäller att ta reda på vilka flugor som gäller på dagens Harrsedel.Förste pyroman Lasse. Mannen som alltid håller brasan brinnande.Här är det älgjakt med bil.Smyg Classe, smygggggg.Kan du inte vänta Claes tills vi grillat fisken.Nygrillad Harr i foliepaket.Här livsnjuter Gunnar och Peter med cigarr och öl sittande mitt i naturen.Oskärpan beror på att Lasse skakade av skräck endast 10 meter från denna 10 taqggare.
Hade Harren hållt i kameran hade bilden varit med skärpa..........not! jag satt brevid och vågade inte andas.Efterlysning! Kaffekanna saknas efter fiskeresa. Någon som vet var den finns kontakat oss.Gulaschsoppa serveras inom kort.William bad snällt om en bild ihop med Peter Harren Schöldquist en äkta "Man I Vadare" 
Klart man ställer upp. Som ett konstverk.Svegsdamme öpppna spjäll.Fiskeförbud! när vi äntligen hittade ett vatten som inte var helt översvämmat så var det fiskeförbud!!??
Vad ska vi göra gubbar!Vi river ner skiten. Våga Bojkotta fiskeförbud!Jag har löst det gubbar, Fiskeförbudet är över.
Ta det lugn nu alla fiskebröder där ute, vi bara skojade.Centralstation i Långtbortistan. Bara att vänta gubbs, nästa tåg går år 2019.Den som ändå vore bäver.VM i knivkastning. Vinnaren fick en extra korv med bröd.Mikael Räv väntade också på tåget.Tack polarn, en cigaaaaar sitter som en smäck .


Snygg, snyggare, snyggast.Galen, Galnare, Galnast.Sjuk, sjukare, sjukastTörstig, Törstigare, Törstigast.


Björnspår, stora spår mötte oss 100m utanför stugan I Sveg. Skön vy, bland stickor och strån.Naturen sätter sina spår.Dammluckorna våren 2008  Sveg.Dammluckorna sensommaren 2009 Sveg. Gissa vilket år det högg bäst?Ur röken klev yxmannen fram. Jädrar vad små de är flugjävlarna.Lasse har längst, men det visste vi redan innan.Så här känner vi igen Gunnar som mest.Klart det fanns längtan efter en mus.Njutning.Pizza mitt i skogen. En historia för sig under egen rubrik.Sjön suger.Kan ni avgöra vem som är vem av skuggorna. Korv med bröd och topping i form av grillad fläsk. Mummms..Gunnar tar en paus i fisket, ser ju bra ut. Sov gott.Ingen gubbe man leker med. Makt åt Gunnar.Laddad för en fiskedag.SkallePer har i alla fall hår någonstans.Morgonstånd ehheee stund menar jag.Gamel Harren var med och samlade ved.Här sitter några och ljuger varandra fulla med skit, tro mig.

Asshole!!!XC90 fungerar bra som jaktbil efter flugbindningsmaterial.De börjar likna kärlek, banne mig.Konstig Harr fluga.Ett bi är på inflygande, vilket märke väljer den. Loop eller Sameo.Svaret är Sameo, när insekten själv får välja.Sameo västar, inget att hänga upp sig på. Kul va!!Öringen var fredad denna period så vi släppte i den igen. hahhahaaaa.


.
Här är Gunnars Harr ur historien "Att vara teknikfreak".
Visst förstår man att han tog fel så lika som Harr och Öring är.Dra upp brallorna Gunnar, vi har nog med flugor i askarna.Reklambild Samoe flugrulle.Ont, det gör ont men det gårHär drillas en Harr under bevakning av fikseguiden Micke från Sameo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0