Nya medlemmar i klubben

Män I Vadare öppnar nu upp för ett par nya medlemmar. Jag kan med stor glädje presentera två envetna,  målinriktade och sköna flugfiskare.
Simon Vilén och Andre Sandberg. Nedan kommer deras presentationer.
Håll till godo folk för nu blir det mycket nytt under året. Andre håller redan på krypa ur skinnet efter att kommit ut ur gardroben från att varit spinnfiskare till en överentusiastisk flugfiskare.
Vart ska detta sluta ;-) :-) 
 
Men vi börjar med Simon Vilén 

Simon Vilen, 34år, född och uppvuxen i Gällivare men är nu boende i Göteborg. De största intresserna är fiske och musik. Fastnade för just flugfiske första gången jag testade för över 15 år sedan och tycker fortfarande att det är det ultimata sättet att fiska.

Ordförande har ordet: Simon har som alla riktiga norrlänningar en lugn fin swing och sträckta linbågar........ eller ....jaaaa.....nä inte alltid då, men Simon är nog den enda flugfiskare i världen som skulle kunna få hugg på en nappindikator och få upp fisken. Dessutom den enda jag vet som ramlat på gatan och bokstavligen landat med näsan på 500-lapp. Detta kommer bli en intressant resa.                                                                                     Varmt välkommen Simon. 

Här har vi nu André Sandberg

Här har ni en riktigt nybliven flugfiskare från nordliga Norrland som numera är bosatt på västkusten. Är 34 år och mitt intresse för fiske har funnits sedan barnsben, men det är först nu som jag har fastnat ordentligt! Det är framförallt öring och regnbåge jag föredrar att fiska. Att kolla på satellitbilder innan en fisketur längs kusten är ett måste och görs flera gånger. Likaväl om hur vindarna är, vattennivån och annat. Försöker lämna så lite åt slumpen som möjligt. Flugfiske har alltid fascinerat mig, men har tyvärr aldrig vågat ta steget att lära mig förrän nu. Jag är redo att lära mig så mycket det går inom flugfiske och kanske vill lära mig binda flugor framöver också. Jag är en väldigt aktiv person som träffar mycket folk i min vardagliga arbete som coach och har även arbetat som personlig tränare utomhus. Därför uppskattar jag att få dra ut till havet antingen själv eller tillsammans med vänner och njuta av naturen. Är bosatt i Kungsbacka tillsammans med min sambo som ibland har följt med mig på mina fisketurer.

Ordförande har ordet: Andre är den mest ivriga och inbitne flugfiskre jag träffat, utan att ens ha börjat fiska än :-) Han övar i allt från vardagsrum till gräsmattor runt bostaden. Messar frågor, kollar Youtub och fiskefilmer, söker av hela google på allt om flugfiske. Bäva månde fiskarna när André får börja på riktigt, för i hjärnan har han redan fångat dem alla ;-) Ska bli väldigt kul att följa André på sin resa att bli en överdjävlig flugfiskare.

Välkommen in André.

 

Vi kommer här följa upp med bilder från fisket så fort isarna släpper greppet om våra vatten.....å det är nära nu.

 

 

 

RSS 2.0